Online verkiezing Groninger Architectuurprijs vandaag gestart

Nieuws 17-08-2021 om 11:17 - Architectenbureaus


Online verkiezing Groninger Architectuurprijs vandaag gestart


De online verkiezing voor de Groninger Architectuurprijs 2021 is gestart op dinsdag 17 augustus. Een maand lang kan gestemd worden op de ruim veertig projecten voor dit jaar. Dat heeft GRAS maandag bekendgemaakt.

Naast de online verkiezing worden ook een jury- en publieksprijs uitgereikt. Ook kan de vakjury besluiten om de Boumaprijs uit te reiken wanneer een project van exceptionele kwaliteit is. Forum Groningen had vorig jaar een clean sweep met de jury-, publieksprijs én de online verkiezing.

De vakjury bestaat dit jaar uit Pinar Balat (Studio Balat), Khasayar Giabi (KonderWessels), Danielle Huls (KettingHuls), Mounir Majdoubi (gemeente Amsterdam), Judith van der Poel (Niek Roozen Landscape) en Thijs de Zeeuw (Nature Optimist). De publieksjury bestaat uit 48 Groningers.

De genomineerden voor de jury- en publieksprijs worden op 31 augustus bekendgemaakt. De prijsuitreiking (ook die van de online verkiezing) vindt plaats op 17 september.

Groninger Architectuurmaand

De Groninger Architectuurprijs is een initiatief van de Stichting Dag van de Architectuur Groningen, GRAS en het Groningse Atelier Stadsbouwmeester. De prijs is onderdeel van het programma van de Groninger Architectuurmaand, die plaatsvindt van vandaag tot en met 17 september.

Bron: Architectenweb


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.