Ontwikkeling checklist zorgt voor beter naleven Wkb

Nieuws 07-02-2023 om 10:24 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Ontwikkeling checklist zorgt voor beter naleven Wkb


De Wet kwaliteitsborging (Wkb) is wederom uitgesteld. Dit keer wordt verwacht dat de wet er komt op 1 januari 2024. De wet moet ervoor zorgen dat de kwaliteit van bouwwerken verbeterd wordt en de positie van de opdrachtgever versterkt.

De nieuwe wet heeft een enorm impact op de werkwijze en verantwoordelijkheden van de bouwende partij. De aansprakelijkheid komt namelijk grotendeels bij de aannemer te liggen. Om het uitvoeren van de wet een stuk makkelijker te maken komt Trimble Connect daarom met een nieuwe checklist-tool!

Lees hier meer over de Wkb én de nieuwe tool in Trimble Connect.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.