Opname Architects in Ctrl met architectenbureau Spaltman

Event 03-02-2022 om 11:46 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Opname Architects in Ctrl met architectenbureau Spaltman


KUBUS organiseerde 25 januari een sessie van Architects in Ctrl. Tijdens deze gratis sessies spreken architecten over recente projecten en specifiek over hun ervaringen met Archicad. Deze editie sprak Paul Spaltman van Architectenbureau Spaltman over zijn ervaring als eenmanszaak.

Paul Spaltman werkt al jaren met Archicad, en ervaart veel voordelen als eenmanszaak. Tijdens de sessie vertelde hij aan de hand van drie uiteenlopende projecten welke voordelen Archicad hem heeft geboden. Zo stelt het hem onder andere in staat om efficiënt te werken en grote projecten te ontwerpen.

Inhoud van de sessie

  • Hoe ontwikkel je grote projecten als eenmanszaak?
  • Rendertool als ontwerp- en presentatiegereedschap
  • Ontwerpstudies met Archicad
  • Renovaties in Archicad

Terugkijken

Benieuwd naar het verhaal van Spaltman? KUBUS heeft de online sessie opgenomen! Deze is volledig terug te kijken op de eventpagina van KUBUS.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.