Overal veilig toegang tot uw data en bestanden

Nieuws 08-04-2020 om 11:52 - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers


Overal veilig toegang tot uw data en bestanden


Werkt uw bedrijf nog niet met Autodesk BIM 360 dan is toegang tot data, werkbestanden en documenten wellicht anders in te richten.

Werkt uw bedrijf nog niet met Autodesk BIM 360, dan is toegang tot data, werkbestanden en documenten wellicht anders in te richten. We zien twee richtingen. Sommige bedrijven hebben de bestanden waaraan wordt gewerkt op file-servers in een bedrijfsnetwerk staan. Om van buiten toegang tot dat netwerk te krijgen, wordt vaak een VPN-verbinding tot stand gebracht. Een andere manier voor externe toegang tot de bestanden op een server is de inrichting van een Sharepoint-omgeving.

Een tweede richting is die waarbij bedrijven hun data in de cloud opslaan, denk aan het gebruik van Dropbox of meer geavanceerde diensten. De bestanden zijn dan vanuit iedere locatie met een internetverbinding toegankelijk.

Om thuis te werken, stemt u met uw systeembeheerder af welke toegang u tot de bedrijfsdata heeft. Hij of zij kan u verder helpen. Komen jullie daar niet uit, of is de IT-infrastructuur van uw bedijf  nog niet helemaal op orde, neem dan contact op met ICN Systems. Wij helpen met onder meer de inrichting en het onderhoud van bedrijfsnetwerken, VPN-verbindingen, cloudopslag en backup services.


ICN Solutions

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Laurens Liket

Adres:
Europalaan 14-18, 5232 BC Den Bosch, Nederland

Telefoon:
073 750 67 50

Over ICN Solutions:
ICN Solutions geeft advies over het optimaliseren van BIM-ontwerp- en constructie­processen. ICN Solutions helpt architecten, aannemers, ingenieurs en projectmanagers optimaal te presteren. Wij bieden daarvoor consultancy ten aanzien van BIM-ontwerp- en constructieprocessen, de benodigde expertise, technische scholingstrajecten en de inrichting van IT-infrastructuur. Als Autodesk Gold Partner leveren we diensten, trainingen en support bij de implementatie en het gebruik van 3D CAD/CAM en BIM software.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.