Overname BIM Co Creators door detacheringsbureau Bluetech Engineering

Nieuws 19-04-2023 om 10:36 - BIM-adviseurs


Overname BIM Co Creators door detacheringsbureau Bluetech Engineering


Technisch detacheringsbureau Bluetech Engineering heeft per 7 april expertisebureau BIM Co Creators overgenomen.

Bluetech Engineering is al 10 jaar actief als technisch detacheringsbureau op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, en de overname betekent een strategische verbreding van de propositie van het bedrijf. Met de overname van BIM Co Creators voegt Bluetech Engineering naar eigen zeggen belangrijke kennis en ervaring toe aan de partnerships met professionals en klanten.

BIM Co Creators

BIM Co Creators is in 2016 opgericht door Wouter Balk als een antwoord op de groeiende behoefte aan BIM-modelleurs in de installatietechniek. Het bedrijf werkte al sinds de oprichting goed samen met Bluetech. Zo hebben ze samen de opleiding tot BIM-coördinator in de markt gezet. BIM Co Creators zal onder eigen brand doorgaan als label van Bluetech Engineering, onder leiding van CEO Nienke Overgaauw.

Bron: FlexNieuws


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.