Pieters opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Nieuws 12-07-2021 om 12:15 - Ingenieursbureaus


Pieters opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Pieters Bouwtechniek opent per 1 september haar deuren in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging creëert Pieters meer flexibiliteit en is daarmee naar eigen zeggen nog dichter aanwezig bij haar opdrachtgevers.

Pieters Eindhoven gaat zich vestigen aan de Dommelstraat 11, 5611 CJ Eindhoven. Deze locatie ligt in het hart van Eindhoven, op een steenworp afstand van het centraal station, goed bereikbaar met eigen vervoer en met goede parkeermogelijkheden in de nabijheid.

Broedplaats voor innovaties

Eindhoven is een broedplaats voor innovaties, stelt Pieters. Duizenden studenten, onderzoekers, instellingen en bedrijven werken elke dag samen om tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Dit alles is verpakt in de naam Brainport Eindhoven. Eindhoven en de regio zijn volop in ontwikkeling. Pieters Bouwtechniek wil daar graag haar bijdrage aan leveren.

Over Pieters

Pieters Bouwtechniek stelt zelf dat het een toonaangevend en onderscheidend onafhankelijk ingenieursbureau is in constructieadvies. Toonaangevend vanwege de deskundigheid en onderscheidend door de proactieve aanpak en werkwijze. Uitgangspunt is een veilig, functioneel en integraal ontwerp dat leidt tot een gebouw dat maximaal voldoet aan de eisen en wensen van opdrachtgever en gebruiker. Het bedrijf werkt aan diverse opdrachten van universiteiten, onderzoeksinstituten, architecten, gemeenten, woningbouwverenigingen, ontwikkelende aannemers, particulieren en projectontwikkelaars. Pieters is actief betrokken en adviseert de opdrachtgever vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Zes locaties in Nederland

Met het toevoegen van een vestiging in Eindhoven is Pieters op zes locaties in Nederland gevestigd. Pieters Bouwtechniek is ook gevestigd in Amsterdam, Haarlem, Delft, Utrecht en Zwolle. Met meerdere vestigingen en meer dan 150 ontwerpers, constructeurs, projectleiders en BIM-modelleurs behoort Pieters tot de grootste onafhankelijke constructieadviesbureaus van Nederland.

Bron: Pieters

Beeld: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.