Ploegam neemt branchegenoot Infrascoop over

Nieuws 05-12-2022 om 12:01 - Infra en civiele techniek


Ploegam neemt branchegenoot Infrascoop over


Infra- en waterbouwbedrijf Ploegam uit Oss neemt collega-bouwer Infrascoop over, met ingang van januari 2023. Met de overname van het Cuijkse bedrijf voegt Ploegam naar eigen zeggen expertise, ervaring en ruim veertig medewerkers toe aan de organisatie.

Ton Derks, directeur van Infrascoop, is blij met de overname: “Dankzij deze overname is onze toekomst geborgd en kunnen wij met z’n allen blijven werken aan een mooie toekomst.” Gijs Ploegmakers, algemeen directeur bij Ploegam, is op zijn beurt ook erg blij met de overname. “Wij werken al jaren op een prettige manier samen met Infrascoop. Het is een bedrijf dat bij ons past. Kwaliteit, veiligheid en plezier in het werk staan bij hen ook op één. We hebben dan ook geen moment getwijfeld over deze overname.”

Derks sluit aan bij de woorden van Ploegmakers. “Wij kennen Ploegam als een deskundige partner en zijn blij dat we aansluiten bij de Ploegam-familie. Voor onze mensen is het een mooie stap, omdat hiermee de toekomst stevig is geborgd. Bovendien kunnen we met de ondersteuning vanuit Ploegam, maar met behoud van de naam, blijven doen waar we goed in zijn. Voor onze mensen en opdrachtgevers verandert er niets. Zij blijven werken voor en met Infrascoop en zien mij ook gewoon vanaf 1 januari 2023 weer op de werkvloer.”

Bron: Ploegam


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.