Projectmatig samenwerken met BIM Workspace

Nieuws 04-08-2022 om 10:55 - BIM-cloudplatforms


Projectmatig samenwerken met BIM Workspace


Verander en verbeter de werkprocessen met grafische professionals met BIM Workspace. Dankzij deze centrale virtuele BIM-werkplek wissel je niet langer data uit. Hierdoor zullen de faalkosten dalen en het intellectueel eigendom blijft te allen tijde beschermd. Bekijk de video om te ontdekken hoe dit er in de praktijk uitziet.

In deze video gebruiken we NVIDIA Omniverse. Dit maakt samenwerken in de architectuur mogelijk met zowel interne als externe grafische professionals én een diversiteit aan applicaties. Tijdens het beoordelingsproces tussen opdrachtgever en architect over een ontwerp wordt er in dit voorbeeld gebruikgemaakt van Omniverse View, Autodesk Revit op Microsoft Azure Virtual Desktops.

Bron: CSN Groep


CSN Groep

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Michiel van Bergen

Adres:
Fokkerstraat 12, 3833 LD Leusden, Nederland

Telefoon:
088 999 09 12

Over CSN Groep:
BIM Workspace van CSN Groep: BIM Workspace is het IT platform dat het BIM proces optimaal ondersteunt. BIM Workspace biedt een veilige omgeving waar alle stakeholders toegang hebben tot de juiste projectdata en applicaties. Dit maakt BIM efficiënter en succesvoller. De faalkosten zullen dalen, doordat er een centrale plek is waar de data staat. Daarnaast is de BIM Workspace altijd bereikbaar en onafhankelijk van locatie en device. CSN Groep voor zorgeloze IT: CSN Groep is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business. CSN Groep is actief op de gebieden Workspace, Hybrid IT en IT Security. Nagenoeg alle oplossingen van CSN Groep worden óók als Managed Service aangeboden. Onze werkwijze gaat uit van alle kennis, ervaring en het talent dat wij in huis hebben. Afgestemd op het vraagstuk of de uitdaging, schakelen wij de CSN Groep collega’s in die uw opdracht uitvoeren. Een aanpak die borg staat voor zowel ons als uw succes.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.