Prostream biedt AutoDesks BIM 360 voor efficiënt bouwprojectbeheer

Nieuws 15-05-2023 om 10:46 - BIM-cloudplatforms


Prostream biedt AutoDesks BIM 360 voor efficiënt bouwprojectbeheer


Pro4all is onlangs een belangrijke samenwerking aangegaan met AutoDesk. Deze samenwerking is gericht op het integreren van AutoDesk’s BIM 360-software in Prostream, het platform van Pro4all voor het beheren van bouwprojecten.

Met de integratie van BIM 360 in Prostream kunnen bouwers niet alleen hun 3D-modellen bekijken, maar ook digitale walkthroughs maken en de gegevens van hun bouwprojecten beheren. Dit stelt bouwprofessionals in staat om sneller en efficiënter te werken door alle aspecten van hun projecten te visualiseren, nog voordat de eerste steen is gelegd. Bovendien biedt Prostream met de BIM 360-integratie ook de mogelijkheid om informatie te delen en te communiceren tussen verschillende teams die betrokken zijn bij het bouwproject.

Met behulp van de software kunnen bouwers en ontwerpers op afstand samenwerken en hun 3D-modellen bespreken en wijzigen. Dit draagt bij aan een betere samenwerking tussen de verschillende teams en een hogere productiviteit. Kortom, de samenwerking tussen Pro4all en AutoDesk biedt tal van voordelen voor bouwprofessionals en stelt hen in staat om hun bouwprojecten efficiënter te beheren en uit te voeren.


Prostream by Pro4all

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Dani Lameris

Telefoon:
0348 48 96 00

Over Prostream by Pro4all:
Prostream komt voort uit de ervaring die wij als Pro4all de afgelopen 20 jaar met 85.000 projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders in de bouw hebben mogen delen. Documentmanagement heeft daarin altijd een centrale rol voor ons gespeeld (Docstream). Het is de ruggengraat waar alle andere processen, zoals kwaliteitsmanagement (Snagstream), workflows en BIM, op inhaken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.