Revit 2023 automatiseert workflows met Microsoft Power Automate

Nieuws 03-05-2022 om 11:46 - Softwareleveranciers


Revit 2023 automatiseert workflows met Microsoft Power Automate


Revit 2023 introduceert een nieuwe mogelijkheid voor gegevensbeheer en automatisering voor abonnees van Autodesk AEC Collection.

De Revit to Microsoft Power Automate-workflow verbindt Revit-gegevens met het ecosysteem van Microsoft- apps voor werkplekken en productiviteit.

Power Automate

Power Automate is een low-code platform voor procesautomatisering dat workflows verbindt en stroomlijnt tussen apps en services. Gebruikers kunnen ermee hun dagelijkse taken automatiseren, zoals het synchroniseren van bestanden, het verzamelen en delen van gegevens of het verzenden van e-mailupdates en meldingen. Veel industrieën maken gebruik van Power Automate om bedrijfsprocessen te verbinden en te automatiseren. Deze kracht om gegevens te verbinden met ecosystemen van ontwikkelaars komt nu dus ook naar Revit en de AEC-industrie.

“We zijn verheugd om samen te werken met Autodesk om projectteams binnen de AEC te helpen met het koppelen van hun ontwerpgegevens aan bedrijfsprocessen”, zegt Principal Group Program Manager Per Mikkelsen van Microsoft. “Er is een enorme kans voor klanten om niet alleen alledaagse taken te automatiseren, maar ook gemakkelijker gegevens te delen, zodat er meer tijd wordt besteed aan het creatieve werk dat vorm geeft aan onze omgevingen.”

Bron: Autodesk


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.