Ruim 150 klanten aanwezig bij nieuw concept Construsoft klantevent

Nieuws 01-12-2022 om 11:16 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Ruim 150 klanten aanwezig bij nieuw concept Construsoft klantevent


Dinsdag 29 november was het zover: na drie jaar geen klantevent te hebben georganiseerd, mocht het eindelijk weer. In het Voortman Experience Center in Rijssen verwelkomde Construsoft liefst 150 klanten voor een middag vol kennisdeling, product-updates en gebruikerstips van Tekla Structures en Trimble Connect.

Dit keer in een ander jasje dan de voorheen georganiseerde ‘Tekla Opfrisdagen’. Voor het eerst kon het klantevent namelijk ook via een livestream worden gevolgd, zodat mensen die op locatie geen plek hadden bemachtigd, toch op hetzelfde moment het programma konden volgen.

Meer weten over dit event? Lees hier verder.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.