Seminar Data & Digitalisering op 9 juni

Event 09-05-2022 om 12:29 - Innovatie en duurzaamheid


Seminar Data & Digitalisering op 9 juni


Duurzaam Gebouwd organiseert op donderdag 9 juni van 12.00 tot 15.45 uur het seminar Data & Digitalisering in de ABB Experience te Nieuwegein. Slim omgaan met data en digitalisering maken bouwen en beheren namelijk efficiënter, veiliger en duurzamer.

Iedereen snapt het nut en toch worstelen veel partijen met de implementatie van data en digitalisering. Tijdens dit seminar worden meerdere invalshoeken van deze uitdaging belicht. Deelnemers zien hoe er sectorbreed wordt gewerkt aan digitalisering en hoe data en digitalisering helpen om duurzame doelen (sneller) te realiseren. Ook wordt belicht dat het implementeren van digitalisering een veranderopgave is.

Doelgroep

Dit seminar is interessant voor iedereen die een rol speelt bij slim databeheer en de digitalisering binnen de bouw-, vastgoed- en/of infrasector. Dan wel als eigenaar, verhuurder of beheerder van gebouwen en/of infrastructuur, zowel (semi-) publiek (woningcorporaties) als privaat. Dan wel als aannemer, adviseur, installateur, leverancier of (andere) dienstverlener.

Programma

12:00 uur          Ontvangst, netwerklunch met vakgenoten & start exclusieve rondleiding door de Experience

13:00 uur          Opening door dagvoorzitter Gerard Streng (SPIE Nederland)

13:15 uur           Mark van Burg (Planon Building Management) – Presentatie door Planon

13:45 uur          Kees Jan ’t Mannetje (ABB b.v.) – Klaar voor 2030? Ontwikkel een duurzaam gebouw met inzet van intelligente data

14:15 uur           Korte break: Tijd om bij te praten met vakgenoten

14:30 uur          Nick Verhoeven (CFP Green Buildings) – Hoe data voor overheden, bedrijven én consumenten de CO2-reductie versneld

15:00 uur          Panelgesprek en vragenronde met alle sprekers o.l.v. dagvoorzitter Gerard Streng

15:15 uur           Netwerken: drink een kop koffie met je vakgenoten

Inschrijven

Het seminar vindt plaats in ABB Experience, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein. Inschrijven kost 145 euro per persoon, en kan via deze link.

Bron: Duurzaam Gebouwd


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.