SketchUp 2023 is beschikbaar!

Nieuws 23-02-2023 om 11:42 - Aannemers en bouwbedrijven - Architectenbureaus - Onderwijs en opleidingen


SketchUp 2023 is beschikbaar!


Deze week is SketchUp 2023 uitgebracht! Bouw alles sneller met nieuwe modelleer- en documentatiefuncties en verbeteringen in SketchUp voor desktop. Ontdek een gloednieuwe Flip-tool die ontwerpelementen voorspelbaar repliceert, beheer DWG-bestanden in LayOut en meer.

Aan de slag
Download de nieuwe versie, ga aan de slag met een volgend bouwwerk en ervaar SketchUp 2023 zelf! Op deze pagina worden een aantal onderdelen van de nieuwe release uitgelicht.

Nog geen SketchUp-licentie, wil je een extra licentie en / of wil je graag een basisopleiding volgen? Goed nieuws! Alleen deze maand nog kun je gebruikmaken van de onderstaande acties:

20% korting op een jaarlicentie van SketchUp Pro (kortingscode: BB20).
– een exclusieve pakketkorting, bestaande uit een jaarlicentie SketchUp Pro + een basisopleiding ‘SketchUp voor de bouw’ voor €1.000,- i.p.v. €1.210,- (kortingscode: BB1000).

Beide kortingscodes zijn te gebruiken t/m dinsdag 28 februari 2023. De code kan ingevuld worden in de webshop van Construsoft bij een bestelling na het invullen van de persoonsgegevens.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.