Smart WorkPlace lanceert WorkPlace Academy

Nieuws 19-01-2021 om 11:31 - BIM-adviseurs - Onderwijs en opleidingen


Smart WorkPlace lanceert WorkPlace Academy


Kennisplatform Smart WorkPlace lanceert de WorkPlace Academy. Het platform doet dit naar eigen zeggen omdat de samenleving mede onder invloed van corona is genoodzaakt om met een andere blik naar de werkomgeving te kijken.

Directeur Daniël van der Kolk vertelt op de website van Smart WorkPlace over de plannen. Volgens Van der Kolk komt de lancering op het juiste moment omdat we als samenleving meer dan ooit bezig zijn met de werkomgeving. “Mede onder invloed van de coronacrisis stellen we steeds opnieuw vragen als ‘waar gaan we zitten?’ ‘waar mogen we gaan werken?’ en ‘hoe gaan we werken?”, aldus Van der Kolk. “Maar ook ‘hoe zorgen we dat we productief blijven?’, ‘hoe zorgen we dat we mentaal in balans blijven?’ en ‘hoe blijven we mobiel?’. Als gevolg van deze vragen verandert de workplace als ruimte en als inrichting. Tegelijkertijd blijft de door organisaties gevraagde output echter gelijk.”

Lees via onderstaande link verder over de WorkPlace Academy.

BronSWP


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.