SmartSD biedt nu BIM-modellen van alle producten

Nieuws 07-10-2021 om 9:27 - Overige


SmartSD biedt nu BIM-modellen van alle producten


Steeds meer klanten vragen SmartSD of er BIM-modellen beschikbaar zijn van de producten. Daarom biedt de distributeur nu alle beschikbare BIM-modellen aan via de website, per fabrikant en productgroep.

Om de BIM-bestanden te downloaden kunnen klanten inloggen op de website van SmartSD en gaan naar Support > BIM bestanden.

SmartSD

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 70 security-professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 60 A-merken.

BIM

BIM staat voor Building Information Modelling, letterlijk vertaald: het maken van een bouwwerkinformatiemodel. BIM is het proces van het creëren en beheren van 3D-informatie voor een bouwproject in meerdere disciplines.

BIM is relevant voor een hele reeks partijen: projectontwikkelaars, architecten, ingenieurs, adviesbureaus, aannemers, fabrikanten, onderaannemers, renovatiebedrijven en installateurs. Kortom, iedereen die zich bezighoudt met de bouw of renovatie, kan profijt halen uit de methodiek.

Bron: SmartSD


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.