SOLIDWORKS start cursus CAD Fundamentals

Nieuws 22-11-2021 om 16:17 - Softwareleveranciers


SOLIDWORKS start cursus CAD Fundamentals


SOLIDWORKS start een samenwerking met edX en lanceert daarbij de nieuwe cursus SOLIDWORKS CAD Fundamentals op het edX-platform. Deze cursus helpt gebruikers bij hun eerste stappen in 3D-ontwerp.

edX is een toonaangevend wereldwijd online leerplatform, met meer dan 40 miljoen gebruikers en 3.000 cursussen. SOLIDWORKS is verheugd om samen te werken met edX en iedereen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden om zo betere ontwerpers en ingenieurs te worden.

SOLIDWORKS CAD Fundamentals

De cursus SOLIDWORKS CAD Fundamentals biedt alle fundamentele vaardigheden die nodig zijn om te beginnen met ontwerpen met SOLIDWORKS CAD. Van schetsen tot functies tot onderdelen, samenstellingen, tekeningen en meer. Deze cursus bereidt deelnemers ook voor op het afleggen van het door de branche erkende examen Certified SOLIDWORKS Associate (CSWA).

Inschrijven

Deze cursus is op eigen tempo te volgen en start op 13 december 2021. De inschrijving is nu geopend.

Bron: SOLIDWORKS


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.