Spoedcursus Steel detailing voor studenten Graafschap College Doetinchem

Nieuws 07-03-2023 om 9:31 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers


Spoedcursus Steel detailing voor studenten Graafschap College Doetinchem


De terugkomdag voor derdejaarsstudenten van de studie Smart Building aan het Graafschap College Doetinchem, was wel heel bijzonder. Zij mochten een spoedcursus volgen in Zevenaar van Steel Detailing, één van de basiscursussen die Construsoft aanbiedt voor Tekla Structures-gebruikers.

Het idee om de spoedcursus te volgen kwam mede doordat hun klasgenoot Willem ter Harmsel stage heeft gelopen bij de Support-afdeling van Construsoft. Maar ook omdat docenten merken dat studenten graag met Tekla willen werken.

Lees hier meer over de ervaring van de studenten met de spoedcursus.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.