Spreken tijdens Digital Construction Week in Londen? Meld je aan!

Nieuws 19-01-2023 om 10:47 - Aannemers en bouwbedrijven


Spreken tijdens Digital Construction Week in Londen? Meld je aan!


Digital Construction Week 2023 nodigt sprekers uit om zich aan te melden om te vertellen over hun bijdrage aan de bouwtechnologie binnen de gebouwde omgeving. De DCW wordt dit jaar gehouden op woensdag 17 en donderdag 18 mei 2023 in ExCeL London.

Dit gratis evenement biedt een indrukwekkend sprekersprogramma van meer dan 300 sessies verdeeld over twee dagen. Elk jaar bevat de line-up honderden denkers op het gebied van de gebouwde omgeving.

Geselecteerde sprekers worden gepromoot in het DCW-programma, zowel online voorafgaand als in print tijdens het evenement. Zo krijgen ze bekendheid bij duizenden professionals uit de sector.

Wie kan zich aanmelden?

Het team van DCW is op zoek naar gepassioneerde en deskundige sprekers voor het delen van casestudy’s, onderzoeksprojecten, debatten, workshops, live demo’s, handleidingen, voorbeelden van best practices, nieuwe technologieën en nieuwe ideeën.

Meerdere inzendingen zijn toegestaan, zodat aanvragers worden uitgedaagd tot creatieve inzendingen.

Tijdens het evenement komen verschillende onderwerpen en branchetrends aan bod, waaronder; Digital Twins, Informatiemanagement, modulair bouwen, Smart Cities, DfMA, Internet of Things, robotica, cloud computing, AI, virtual en augmented reality, 3D-modellering en nog veel meer.

Aanmelden

De deadline voor aanmelding is vrijdag 17 februari 2023. Aanmeldingen moeten worden gedaan via het formulier op de site.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.