Stemfase Construsoft BIM Awards 2023 gestart!

Nieuws 30-05-2023 om 11:26 - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Ontwikkelende aannemers - Softwareleveranciers


Stemfase Construsoft BIM Awards 2023 gestart!


In de afgelopen weken heeft een recordaantal Tekla Structures-gebruikers in de Benelux hun mooiste én meest uitdagende projecten ingestuurd voor de Construsoft BIM Awards. In zes verschillende categorieën zijn maar liefst 44 projecten ingediend. Deze inzendingen worden niet alleen beoordeeld door een vakjury, ook jij kunt stemmen op jouw favoriete project! Alle winnaars worden op 21 juni a.s. bekendgemaakt.

Hoe worden de prijzen verdeeld?

Het is vanaf vorige week mogelijk om jouw stem uit te brengen op jouw favoriete project. Alle deelnemers hebben op construsoftbimawards.nl zelf hun project beschreven en hierbij de rol van BIM toegelicht. Bekijk de foto’s, lees de verhalen en stem op de projecten die volgens jou een BIM Award verdienen. Het project met de meeste stemmen vanuit het publiek ontvangt de publieksprijs.

Breng hier jouw stem uit.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.