Subscription: werken met staal, hout, beton en wapening

Nieuws 24-05-2022 om 10:03 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Ontwikkelende aannemers - Softwareleveranciers


Subscription: werken met staal, hout, beton en wapening


In 2021 werd de licentiestructuur subscription van Tekla Structures geïntroduceerd. Deze abonnementsvorm bevat alles wat u nodig heeft voor om goed aan de slag te gaan in de tekenkamer en werkplaats. Het allermooiste aan de licentievorm is dat deze drie materiaalonafhankelijke abonnementsopties heeft, wat vele voordelen met zich meebrengt.

Multi material: zonder beperkingen

Een groot voordeel van Tekla Structures subscription is dat de licentietypes alle functionaliteiten voor het ontwerpen en detailleren van meerdere materialen bezit, zoals staal, hout, beton én wapening. Hiermee is het modelleren en produceren binnen Tekla Structures veel meer binnen handbereik gekomen van ingenieursbureaus, aannemers en productiebedrijven.

Nieuwe kansen voor uw bedrijf

Groeien met uw bedrijf? Tekla Structures subscription biedt de mogelijkheid om te werken in een project met verschillende materialen, wat veel kansen biedt voor ingenieursbureaus, aannemers en productiebedrijven. Wilt u bijvoorbeeld met meerdere materialen werken in een project of uitbreiden als het gaat om de diensten die u aanbiedt? Dan biedt subscription mogelijkheden. U hoeft namelijk als u wil uitbreiden qua materialen geen extra pakketten binnen Tekla Structures of nieuwe software aan te schaffen.

Meer flexibiliteit

De flexibiliteit van subscription biedt ook een groot voordeel. Zo kunt u makkelijk op- en afschalen in het aantal gebruikers, overal bij uw projecten doordat licenties niet langer gekoppeld zijn aan de bedrijfsserver of PC van de gebruiker en is er de mogelijkheid om offline te werken.

Zelf ook aan de slag?

Met de komst van subscription is Tekla Structures nu voor elk bouwbedrijf beschikbaar door de lage instapprijs. Wilt u ook graag aan de slag met subscription? Vul dan op onze website het contactformulier in. 


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.