Succes@Bouw: eerste inspiratiefestival voor bouwondernemers

Event 15-11-2022 om 11:33 - Alle rubrieken


Succes@Bouw: eerste inspiratiefestival voor bouwondernemers


De Bouwunie organiseert op 17 november ‘Succes@Bouw’, het eerste inspiratiefestival voor bouwprofessionals. In ’t Bau-hais in het Vlaamse Sint-Niklaas (vlakbij Antwerpen) kunnen zowel ervaren als jonge bouwprofessionals elkaar inspireren tijdens dit event.

Waar vind je extra financiering of personeel? Hoe werk je aan je employer branding? Hoe maak je van jezelf een topondernemer? En van je bedrijf een goed geoliede machine? Is jouw businessplan aan een update toe? Zie jij kansen, maar weet je niet hoe je ze aan moet grijpen? Op welke manier doe je je bedrijf groeien? Is samenwerken met anderen een optie? Bezoekers krijgen antwoorden op deze vragen en nog veel meer tijdens het event dat onder leiding staat van Presentatrice Eline De Munck.

Praktische informatie

Het event vindt plaats in het Bau-huis in Sint-Niklaas. Deelname is helemaal gratis. Het is voor deelnemers wel verplicht om zich vooraf in te schrijven op de eventsite.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.