Succesvol prefab bouwen met Raab Karcher en Trimble Connect

Nieuws 04-04-2023 om 10:05 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Succesvol prefab bouwen met Raab Karcher en Trimble Connect


Trimble Connect is een cloudplatform voor het samenwerken en delen van informatie in BIM-projecten. Ook bij Raab Karcher, leverancier van bouwmaterialen. Bij hun prefab-afdeling maken zij in diverse projecten gebruik van Trimble Connect.

In de software worden de verschillende prefab onderdelen op elkaar afgestemd en kunnen samenwerkingspartners tijdens het gehele bouwproces alle actuele en benodigde informatie vinden.

Bekijk hier hoe Raab Karcher de juiste mensen op het juiste moment met de juiste gegevens verbindt.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.