TBI-onderneming Nico de Bont neemt restauratieactiviteiten Heijmans over

Nieuws 09-04-2021 om 9:17 - Aannemers en bouwbedrijven


TBI-onderneming Nico de Bont neemt restauratieactiviteiten Heijmans over


TBI-onderneming Nico de Bont neemt de restauratieactiviteiten van Heijmans over. Hiermee vergroot Nico de Bont niet alleen zijn portfolio aan projecten, maar breidt het ook zijn team met vakmensen uit.

Expertise in waterbouwkundige restauraties

“Wij zijn verguld met de overname van dit team en hun werken,” aldus directievoorzitter Boudewijn de Bont. “Het gaat hier om echte vakmensen, met veel expertise op het gebied van complexe waterbouwkundige restauratieprojecten. Decennialang al werken zij aan de restauratie van de Bossche Vestingwerken, en aan tal van historische forten, bruggen en sluizen. Een specialisme dat naadloos aansluit bij ons eigen team Forten & Vestingwerken.” De overname betreft tien medewerkers en twee projecten.

Vakmanschap

De Bont vervolgt: “Dit soort werk vraagt om veel vakmanschap. Voor een verantwoorde uitvoering ervan zijn goede restauratiemetselaars essentieel. Deze zijn echter niet eenvoudig te vinden. Het is dan ook erg mooi dat we ons team op deze manier fors kunnen versterken. Daar komt nog bij, dat de geografische spreiding van hun werken, in Zuid-Nederland en de Randstad, goed aansluit bij die van ons. De projecten kunnen we perfect aansturen vanuit onze vestigingen in Vught en Amsterdam.”

Overdracht met gerust hart

Heijmans heeft een goed gevoel bij de overdracht. Directeur Jan Kleijn van Heijmans Woningbouw: “Aannemingsbedrijf Nico de Bont uit Vught had direct onze voorkeur. Een absoluut toonaangevend restauratiebedrijf dat – net als wij – met passie het vak uitvoert én dat voorop loopt als het gaat om innovaties. Bovendien is het een solide partij uit het TBI-concern. We dragen onze werken en mensen dan ook met een gerust haar aan hen over.”

Bron: TBI

Foto vlnr: Ing. R.J.P. (Roel) Maas en Ir. B.N.W. (Boudewijn) de Bont.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.