Tekla Structures 2023 gereleased

Nieuws 16-03-2023 om 11:16 - Aannemers en bouwbedrijven - Architectenbureaus - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Tekla Structures 2023 gereleased


De nieuwe versie van Tekla Structures is gisteren uitgebracht door Trimble. Tekla Structures is 3D BIM-software voor het ontwerpen, detailleren, plannen, coördineren en beheren van een BIM. 

De release wordt gekenmerkt door diverse nieuwe en verbeterde functies die zorgen voor een makkelijker en effectiever gebruik van de software. Een groot gedeelte van de nieuwe functionaliteiten is mede tot stand gekomen door feedback van klanten, waarmee de focus ligt op de eindgebruiker van de software. Passend bij het laagdrempelige subscription-model kunnen klanten opnieuw gedurende het jaar diverse updates verwachten.

De belangrijkste updates van deze release worden getoond in een webinar op dinsdag 18 april. Lees hier meer over de nieuwe functionaliteiten én het webinar.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.