Tekla Structures Specialist Beton

Vacatures 04-05-2021 om 9:08 - BIM-adviseurs - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers - Werving en selectie


Tekla Structures Specialist Beton


Word jij onze Tekla Structures Specialist (in spé)?

Beste kenner van de betonindustrie,

Mijn naam is Steven Teunissen en ik ben werkzaam als Support Manager bij Construsoft. Onze supportafdeling bestaat uit 16 collega’s die dagelijks klanten ondersteunen die onder andere met Tekla Structures werken. Ter aanvulling van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij degene die we zoeken? Dan maak ik graag kennis met je!

Als productspecialist werk je samen met je collega’s aan diverse vraagstukken van onze Tekla Structures-gebruikers, verzorg je opleidingen en consultancy om het gebruik van de software te optimaliseren. Omdat jij de betonindustrie kent, ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten die werken met prefab betonelementen, in situ beton en wapening.

Je bent een kenner van de betonindustrie en je hebt ervaring met CAD-/3D-software. Heb jij nog geen ervaring met Tekla Structures? Geen probleem. Als je leergierig en ambitieus bent om alles te willen weten, helpen wij je. We verzorgen een intern opleidingstraject zodat je je de software snel eigen kunt maken. Er is geen betere plek om Tekla Structures te leren dan bij Construsoft!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je je werk goed en met veel plezier kunt doen. Naast goede arbeidsvoorwaarden hebben we een actieve (zelfs in deze coronatijd) personeelsvereniging en een eigen fitnessruimte op ons kantoor in Zevenaar. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en daarom hebben we een Construsoft Academy waar je heel veel informatie vindt over verschillende onderwerpen!

Hopelijk tot snel!

Groeten,
Steven Teunissen

Jij

» Hbo-opleiding, met ervaring in de betonindustrie
» Communicatief sterk
» Leergierig
» Teamplayer
» Accuraat
» Krijgt energie van werken met innovatieve software
» Hebt de drive om bij te dragen aan het behalen van doelen van de klant
» Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Wij

» Uitzicht op vaste aanstelling
» Leuke en dynamische werkomgeving
» Actieve personeelsvereniging
» Blijf jezelf ontwikkelen met de Construsoft Academy
» In-house fitnessruimte

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Dan drinken we graag een kop koffie om eens kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via p&o@construsoft.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.