Vanmiddag 15.30 uur: Tekla Structures-webinar verborgen functionaliteit

Event 30-09-2021 om 9:56 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers


Vanmiddag 15.30 uur: Tekla Structures-webinar verborgen functionaliteit


Jaarlijks organiseert Construsoft diverse kennissessies over Tekla Structures, waarin nieuwe versie-updates worden besproken en technische tips en trucs worden gedeeld. Vanwege corona zullen net als vorig jaar de kennissessies online plaatsvinden in de vorm van meerdere webinars. Deze tweede reeks van 2021 vindt plaats in het najaar. Met op donderdag 30 september:

Verborgen functionaliteit

In dit webinar laten we de mogelijkheden van custom properties zien. Wat zijn customer properties, hoe zijn ze te gebruiken en wat is er allemaal mogelijk?

Inschrijven


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.