Tien genomineerden DigiDare Award

Nieuws 29-07-2022 om 10:27 - Innovatie en duurzaamheid


Tien genomineerden DigiDare Award


Wie gaat er dit jaar vandoor met de DigiDare Award? Uit 45 inzendingen heeft de selectiecommissie een shortlist van 10 kanshebbers geselecteerd. Bekijk nu de videopresentaties van deze tien genomineerden.

Volgens de commissie zijn dit stuk voor stuk inspirerende voorbeelden van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving. Van deze tien maakte de organisatie van de DigiDare Award de afgelopen weken korte promotievideo’s. In september selecteert de jury uit de shortlist drie finalisten. Tijdens de D-Day op 7 oktober nemen deze drie het in de finale tegen elkaar op, waarna het publiek de winnaar aanwijst.

BIM Loket en digiGO

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken, rechtstreeks uit de praktijk.

Bekijk nu alle inzendingen, van de DUTO BIM-modellen tot VR-Veiligheid en van Minibim tot Vergunningcheck op www.digidareaward.nl.

Bron: Duurzaam Gebouwd


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.