Trimble Connect voor Gebouwbeheer on demand terugkijken

Event 01-07-2021 om 10:46 - Softwareleveranciers


Trimble Connect voor Gebouwbeheer on demand terugkijken


Trimble organiseerde op 22 juni het live online event Trimble Connect. Het bedrijf heeft nu de opname van dit event on demand beschikbaar gemaakt.

Heeft uw organisatie het gebouwbeheer uitbesteed of bent u zelf gebouwbeheerder? Dan zal het u bekend zijn dat er jaarlijks heel wat tijd en geld verloren gaat aan de communicatie tussen beheerders en de vastgoed coördinatoren. Het delen van tekeningen gebeurt nog vaak via onveilige oplossingen als WEtransfer en e-mail en het bijhouden van versies en notities in de tekeningen is een uitdaging. Hoe maakt u de workflow voor gebouwbeheer efficiënter en wat is de ervaring van onze klanten?

Bekijk Trimble Connect voor Gebouwbeheer on demand via onderstaande link.

Bron: Trimble


Trimble Europe B.V.

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Hilke Frankemölle

Adres:
Sloep 1, 2410 AC Bodegraven, Nederland

Telefoon:
0172 65 02 65

Over Trimble Europe B.V.:
Trimble MEP (voorheen Stabiplan) is een bureau met zo’n 200 mensen met een passie voor 3D BIM-software: ontwikkeling, product management, marketing, verkoop, training, support en consultancy. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Roemenië is Trimble Europe al meer dan 25 jaar marktleider in MEP design software. Grote klantnamen zijn Croonwolter&dros, Heijmans, Unica, Strukton en Deerns.Met innovatieve ontwerpsoftware helpt Trimble haar klanten betere gebouwen realiseren. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.