Trimble Connect voor Gebouwbeheer op 22 juni

Event 09-06-2021 om 10:55 - Softwareleveranciers


Trimble Connect voor Gebouwbeheer op 22 juni


Trimble Connect vindt op 22 juni plaats als live online event, van 11.00 – 12.30 uur.

Heeft uw organisatie het gebouwbeheer uitbesteed of bent u zelf gebouwbeheerder? Dan zal het u bekend zijn dat er jaarlijks heel wat tijd en geld verloren gaat aan de communicatie tussen beheerders en de vastgoed coördinatoren.

Benieuwd welke ervaringen andere organisatie hebben, ook als het gaat om complexe projecten met gebruik van BIM? Mis dit event dan niet.

Programma
  • 11.00 – Welkom en introductie met Daan van Steijn, Sales Engineer Trimble. Trimble verbindt met oplossingen die de workflow van het beheer van uw vastgoed verbeteren. Welke oplossingen zijn er en welke meerwaarde kunt u verwachten?
  • 11.05Jean-Paul Sosef, Eigenaar, HVAC Management Trimble Connect voor gebouwbeheer van grote ziekenhuizen? Wat kan ik met een point Cloud en de Trimble X7 3D Scanner? Welke uitdagingen zijn er en wat is de toekomstvisie.
  • 11.25Ralph Vroegop, Sales Engineer, Buildings Construction Field Systems Trimble. Introductie van de Trimble X7 3D Scanner, Robot Dog Spot en Trimble XR10 Hololens 2. Hoe werken deze slimme tools samen met tekenprogramma’s zoals Stabicad en het collaboration platform Trimble Connect.
  • 11.35Willem Blaak, Coördinator Technisch Bedrijfsbureau met Teun Wapperom, CAD-beheerder en tekenaar (werktuig)bouwkunde en Ferry Graafland, CAD-beheerder en tekenaar Elektrotechniek, Albert Schweitzer Ziekenhuis. Trimble Connect met Stabicad for AutoCAD. Implementatie van Trimble Connect en de meest gewaardeerde functionaliteiten. Mogelijkheden tot samenwerking met leveranciers.
  • 12.05Arno Sandink, Adviseur Vastgoed – DION Vastgoed Support. Verschillen tussen collaboratie platforms. Beveiliging van het platform. Oude werkwijze versus nieuwe manier van werken. Toekomstvisie van het gebouwbeheer.
  • 12.25 – Efficiëntere workflow met Trimble Connect, Daan van Steijn, Sales Engineer Trimble. Een kort overzicht van een aantal functionaliteiten in Trimble Connect, zoals versiebeheer, de rechtenstructuur en clash controle.

Reserveer hier direct een online stoel voor het event Trimble Connect voor Gebouwbeheer op dinsdag 22 juni van 11.00 – 12.30.


Trimble Europe B.V.

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Hilke Frankemölle

Adres:
Sloep 1, 2410 AC Bodegraven, Nederland

Telefoon:
0172 65 02 65

Over Trimble Europe B.V.:
Trimble MEP (voorheen Stabiplan) is een bureau met zo’n 200 mensen met een passie voor 3D BIM-software: ontwikkeling, product management, marketing, verkoop, training, support en consultancy. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Roemenië is Trimble Europe al meer dan 25 jaar marktleider in MEP design software. Grote klantnamen zijn Croonwolter&dros, Heijmans, Unica, Strukton en Deerns.Met innovatieve ontwerpsoftware helpt Trimble haar klanten betere gebouwen realiseren. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.