Trimble Webinar op 23 september: ‘Nieuw in Stabicad’

Event 15-09-2021 om 9:36 - Softwareleveranciers


Trimble Webinar op 23 september: ‘Nieuw in Stabicad’


Trimble organiseert op donderdag 23 september van 11.30 – 12.15 het webinar ‘Nieuw in Stabicad’. Dit webinar is interessant voor zowel de E- als W-engineer.

De afgelopen maanden is er heel wat functionaliteit toegevoegd aan Stabicad. In dit webinar tonen BIM Consultant Berry en Senior Support Engineer Jan-Barend de highlights. Zo zijn deelnemers in korte tijd op de hoogte van al het nieuws in Stabicad for AutoCAD en Stabicad for Revit.

In het webinar wordt onder meer ingegaan op:

  • App-integratie en Trimble Identity
  • De highlights van Revit en AutoCAD 2022 voor MEP-engineers
  • Diameters uitsluiten voor werktuigbouwkundige berekeningen
  • Elektrotechnische berekeningen in de cloud
  • En nog veel meer nieuwe features

Inschrijven voor het webinar kan hier.

Bron: Trimble


Trimble

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Hilke Frankemölle

Adres:
Sloep 1, 2410 AC Bodegraven, Nederland

Telefoon:
0172 65 02 65

Over Trimble:
Trimble MEP (voorheen Stabiplan) is een bureau met zo’n 200 mensen met een passie voor 3D BIM-software: ontwikkeling, product management, marketing, verkoop, training, support en consultancy. Met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Roemenië is Trimble Europe al meer dan 25 jaar marktleider in MEP design software. Grote klantnamen zijn Croonwolter&dros, Heijmans, Unica, Strukton en Deerns.Met innovatieve ontwerpsoftware helpt Trimble haar klanten betere gebouwen realiseren. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.