Tweede editie van Gamechanger awards tijdens PROVADA

Nieuws 25-05-2023 om 10:31


Tweede editie van Gamechanger awards tijdens PROVADA


Bloxs reikt op 13 juni de tweede Gamechanger awards uit waarmee bedrijven worden beloond die vooruitstrevend zijn met hun IT-processen. De awards worden op dinsdag 13 juni op het innovatieplein PROVADA Future uitgereikt in de categorieën Hyperautomation en Data Analytics. De winnaars van vorig jaar waren Riva Rentals en Rockfield.

Bloxs Software is een Nederlandse softwareleverancier specifiek voor vastgoedorganisaties en is initiatiefnemer van de award. De Gamechanger award in de categorie Hyperautomation voor het vastgoedbeheer draait volgens het nieuwsbericht op Vastgoedjournaal om ‘No Hands Real Estate Management’. Nog steeds worden veel vastgoedprocessen handmatig uitgevoerd en Bloxs streeft ernaar dat bedrijven die processen door middel van Artificial Intelligence en Robotisering automatiseren zonder tussenkomst van de mens. De Gamechanger award  voor Data-Analytics gaat er uiteraard om dat de bouwsector steeds meer data genereert die alleen waardevol is als die data ook inzichtelijk wordt gemaakt.

Bron: Vastgoednieuws.nl


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.