Tweegesprek BNA: ‘Diversiteit als grondhouding’

Opinie 29-07-2021 om 9:41 - Architectenbureaus


Tweegesprek BNA: ‘Diversiteit als grondhouding’


Begin juli droeg Francesco Veenstra (48) de voorzittershamer van de BNA over aan Jolijn Valk (42). Zij is daarmee de jongste voorzitter ooit. In een lezenswaardig tweegesprek op de verenigingswebsite verkennen de twee waar de komende jaren kansen liggen voor zowel de branche als de vereniging. Over diversiteit als grondhouding en gebouwd geluk als verdienmodel.

Jolijn Valk is de 17e voorzitter sinds Karel de Bazel (1908). Valk is voor twee jaar gekozen en kan eenmalig worden herkozen voor nog eens twee jaar. Tot het inwerkprogramma behoren onder meer een mediatraining, sessies over het wezen en de werking van de BNA als branchevereniging, een kennismakingsronde langs strategische relaties, bestuur, ledenraad en het team. Dit najaar zal Valk bovendien veel leden ontmoeten tijdens – onder meer – de uitreiking van het Beste Gebouw van het Jaar 2021 (16 september) en de Architectendag (4 november). Dan is ook de uitreiking van de 43e BNA Kubus.

Lees dit volledige tweegesprek via onderstaande link op de site van BNA.

Bron: BNA


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.