Vakbeurs HOUTBOUW 14-16 mei in Den Bosch

Event 23-01-2024 om 11:39 - Aannemers en bouwbedrijven - Nieuws


Vakbeurs HOUTBOUW 14-16 mei in Den Bosch


De HOUTBOUW-beurs vindt dit jaar plaats van 14 tot 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is volgens organisator 54events gericht op professionals met interesse in hout- en hybride bouw. Leveranciers en koplopers binnen de B&U tonen er hun oplossingen, en experts vertellen in de theaters over de meest actuele en relevante ontwikkelingen.

Organisator 54events geeft aan dat de bouwagenda wordt bepaald door thema’s als duurzaamheid en circulariteit. Bouwbesluiten, aanbestedingseisen en wetgeving dwingen tot bewustere keuzes in methoden en materialen.

Het aandeel van hout zal in de bouw zal volgens de organisatie groeien, met circulaire doelstellingen en de bouwopgave als versnellende factoren, maar ook door grondstofschaarste en overwegingen vanuit gezondheids- en welzijnsperspectief. Met HOUTBOUW wil organisator 54events voorzien in de behoefte aan een standalone platform voor innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

Programma

Het evenement bestaat uit een kennisprogramma met verschillende workshops en sprekers en een beurs met stands van exposanten en partners van HOUTBOUW. Aanmelden is mogelijk via de website, met aparte aanmelding voor de verschillende onderdelen van het kennisprogramma.

Bron: HOUTBOUW


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.