Vanmiddag 12.30 uur: Webinar verduurzamen voor corporaties en verhuurders

Event 08-07-2021 om 10:30 - Innovatie en duurzaamheid - Woningcorporaties


Vanmiddag 12.30 uur: Webinar verduurzamen voor corporaties en verhuurders


Vanmiddag om 12.30 uur begint het gratis webinar ‘Verduurzamen voor corporaties en verhuurders’. Dit webinar duurt een uur en is mogelijk gemaakt door Stiebel Eltron.

Corporaties en verhuurders hebben de komende jaren een grote uitdaging als het gaat om het verduurzamen van de huidige woningvoorraad. Om dit te realiseren, is innovatie nodig vanuit de bouwwereld.

  • Is een warmtepomp geschikt voor mijn project?
  • Welke mogelijkheden zijn er allemaal?
  • Waar moet ik juist op letten? Zeker met alle BENG3 eisen.
  • Zijn er tools beschikbaar?
  • Hoeveel impact heeft het toepassen van een warmtepomp voor bewoners?
Ontwikkelaar aan het woord

Daarnaast geeft projectontwikkelaar Chiel Boonstra een toelichting op een project van idee tot uitwerking. Waar moet je op letten? Wat zijn de tips & trics?

Chiel Boonstra is directeur van Trecodome. Zijn bedrijf staat voor de transitie naar een eco-samenleving. Als energetisch ontwerper biedt hij diensten op het gebied van energie-efficient ontwerp, duurzame energietechnieken, en lage CO2-footprint. Trecodome focust op energievraagreductie, waarbij duurzame energie een aanzienlijk deel van de energie kan leveren. Trecodome helpt om projecten te optimaliseren vanuit kennis over energieconcepten, proces en ontwerp voor nieuwe en bestaande gebouwen. Chiel Boonstra combineert geavanceerde internationale kennis van energiezuinig ontwerp en renovatie, duurzame energie en CO2-emissie met praktische toepassing.

Aanmelden

Het webinar is gratis. Aanmelden kan hier.

Bron: BouwWebinar


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.