Vectorworks 2024 is gelanceerd

Nieuws 19-09-2023 om 10:51 - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


Vectorworks 2024 is gelanceerd


De nieuwste versie van Vectorworks is op de markt gebracht. Vectorworks 2024 heeft volgens distributeur Design Express onder andere een vernieuwde gebruikersinterface, verbeterde schaduw- en camera opties, geavanceerde datakoppeling met Excel en nieuwe parametrische objecten. Volgende maand verschijnt ook de Benelux-versie van de nieuwe release.

Vectorworks 2024 heeft een nieuwe gebruikersinterface die het werken in Vectorworks naar eigen zeggen nog effici├źnter en aanpasbaarder maakt. Met de geherstructureerde weergave- en modusbalken hebben gebruikers direct toegang tot een uitgebreid scala aan tools. Verder kunnen gebruikers volgens Design Express tijd winnen met de mogelijkheid om de instellingen van zichtvensters als stijlen op te slaan.

De nieuwe versie heeft de mogelijkheid om naar gegevens uit Excel-bestanden te verwijzen. Dat zorgt volgens Design Express voor minder handmatige stappen en risico op invoerfouten, en verbetert de mogelijkheden voor samenwerking. Ook zijn er verbeteringen aan Shaded Rendering, voor een hoger niveau van realisme vroeger in het ontwerpproces. Naar eigen zeggen kunnen ontwerpers hun ontwerpen zo met meer vertrouwen beoordelen.

Voor nu is alleen de Engelstalige Amerikaanse versie beschikbaar, maar op 24 oktober wordt de Benelux-versie van Vectorworks gelanceerd. Deze heeft volgens Design Express tal van nieuwe functies speciaal ontworpen voor de Benelux.

Bron: Design Express


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.