Vectorworks Design Summit 2021 van 1 tot 3 november

Event 09-09-2021 om 11:22


Vectorworks Design Summit 2021 van 1 tot 3 november


Vectorworks, leverancier van ontwerp- en BIM-software, heeft de registratie geopend voor de zesde Vectorworks Design Summit, van 1 tot 3 november.

Tijdens dit gratis virtuele event krijgen wereldwijde designprofessionals, klanten, docenten en studenten in de architectuur-, landschaps- en entertainmentindustrie het laatste nieuws van de leiders en productexperts van Vectorworks. Ook kunnen zij deelnemen aan live trainingssessies en netwerken met partners van Vectorworks-en collega’s.

Agenda

Elke dag van het evenement heeft een specifieke focus.

  • Maandag 1 november : Vectorworks-leiders, waaronder CEO Dr. Biplab Sarkar, Chief Technology Officer Steve Johnson en Product Marketing Director Rubina Siddiqui, Assoc. AIA in live presentaties, gevolgd door een Q&A-sessie.
  • Dinsdag 2 november : Neem deel aan live en on-demand trainingen, woon thought leadership-sessies bij over belangrijke brancheonderwerpen en ontvang exclusieve content van het Vectorworks Partner Network.
  • Woensdag 3 november : Stel vragen en maak contact met productexperts en partners van Vectorworks tijdens een netwerksessie in open huisstijl.

Juan Almansa, directeur customer success van Vectorworks: “We zijn vastbesloten om onze wereldwijde klanten een uitzonderlijke trainings- en netwerkervaring te bieden. Ook al gaan we dit jaar virtueel voor de Design Summit. We stemmen dit event zo af dat het niet alleen exclusieve trainingen, netwerkmogelijkheden en een blik op onze toekomstige ontwikkelingen omvat, maar ook om deelnemers te helpen vertrouwen te krijgen in hun ontwerpvaardigheden met behulp van Vectorworks-software.”

Alle designprofessionals, klanten, docenten en studenten zijn uitgenodigd voor deze Vectorworks Design Summit.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.