Vectorworks komt met productlijn voor 2023

Nieuws 19-09-2022 om 9:47 - Softwareleveranciers


Vectorworks komt met productlijn voor 2023


Vectorworks heeft zijn productlijn voor 2023 gelanceerd. De producten zijn gericht op het leveren van tijdbesparende tools die processen automatiseren.

De productlijn van 2023 omvat Vectorworks Architect , Landmark, Spotlight en Fundamentals, samen met 2023-versies van ConnectCAD, Braceworks en Vision.

“Voor Vectorworks 2023 hebben we onze tijd besteed aan het verbeteren van onze software, zodat ontwerpers niet vastlopen door de technologie. In plaats daarvan vinden ze efficiëntie waardoor ze zich kunnen concentreren op fantasierijke en creatieve ontwerpen”, zegt CEO Dr. Biplab Sarkar van Vectorworks.

Updates voor BIM-workflows

Vectorworks 2023 brengt onder meer belangrijke updates voor de BIM-workflows van architecten. De belangrijkste objecten zijn opnieuw ontworpen en gemoderniseerd en zijn zo intuïtiever in alle fasen van een project. Hierdoor is er minder handmatig werk nodig om de dagelijkse documentatie te maken en te bewerken.

Lees alles over de nieuwe productlijn van Vectorworks in het volledige Engelstalige bericht via onderstaande link.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.