Vectorworks komt met update voor 2023-lijn

Nieuws 12-01-2023 om 12:08 - Softwareleveranciers


Vectorworks komt met update voor 2023-lijn


Vectorworks heeft updates uitgebracht voor hun productlijn voor 2023. Daarbij wordt de kracht van de cloud benut door het gebruik van innovatieve technologieën van Apple.

Vectorworks heeft de de Photos to 3D Model Feature in Vectorworks Cloud Services geüpgraded om te profiteren van de nieuwe fotogrammetrie-API van Apple op macOS. De Vectorworks Nomad mobiele app heeft ook een update gekregen en draait nu op het RoomPlan-scanframework van Apple. Gebruikers maken zo snel en gemakkelijk modellen met geclassificeerde geometrie. Verder maakt het nieuwe Lights-paneel in de 3D-modelviewer controle mogelijk over de zichtbaarheid van lichtobjecten, wat helpt bij de ontwerppresentatie.

Gebruikers hebben toegang tot de nieuwste functies van Vectorworks Cloud Services door in te loggen op cloud.vectorworks.net. De Vectorworks Nomad mobiele app kan worden gedownload in de Apple App Store of Google Play Store.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.