Vectorworks lanceert BIM- en CAD-productlijn voor 2022

Nieuws 17-09-2021 om 8:46 - Softwareleveranciers


Vectorworks lanceert BIM- en CAD-productlijn voor 2022


Vectorworks heeft de 2022-versie van zijn BIM- en CAD-productlijn uitgebracht. Vectorworks 2022 omvat Vectorworks Architect, Landmark, Spotlight, Fundamentals, Braceworks, ConnectCAD en Vision.

Bovendien heeft Vectorworks zijn Designer-oplossing hernoemd naar Vectorworks Design Suite.  Deze biedt alle up-to-date functies van Vectorworks Fundamentals, Architect, Landmark en Spotlight, en biedt de volledige reeks technologie in één interface.

‘Doelgerichte, op design gerichte producten’

“Vectorworks 2022 nodigt uit om de flexibiliteit en interoperabiliteit te omarmen van onze speciaal gebouwde producten, die op design zijn gericht”, zegt CEO Dr. Biplab Sarkar van Vectorworks. “Als je je verdiept in alle ontwikkelingen in de productlijn, zie je hoe we voortdurend investeren in ontwikkelingen die een vrijere workflow bieden aan ontwerpers en makers.”

De Vectorworks 2022 BIM- en CAD-productlijn bevat verbeteringen gericht op de next-gen technologie, 3D- en BIM-workflows, interoperabiliteit, landschappen en GIS en entertainment design workflows.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.