Vergroot je kennis en vaardigheden met de opleidingen bij Construsoft

Nieuws 20-07-2023 om 11:52 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Onderwijs en opleidingen


Vergroot je kennis en vaardigheden met de opleidingen bij Construsoft


Er zijn weer nieuwe opleidingsdata toegevoegd aan ons uitgebreide trainingsaanbod! Professionele ontwikkeling vinden we belangrijk en daar helpen we jou graag bij. Zo bieden we de mogelijkheid om kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met opleidingen en workshops. Of je nu een beginner bent die graag de basisbeginselen wil leren of een ervaren gebruiker: met een breed scala aan opleidingen en workshops kun je altijd bij ons terecht.

Leer in 2 dagen 3D-visualisaties te maken in SketchUp

Onze gecertificeerde cursusleiders hebben een cursus ontwikkeld speciaal voor professionals in de bouw. In de tweedaagse basisopleiding van SketchUp leer je hoe je eenvoudig 3D-visualisaties maakt met de gereedschappen die beschikbaar zijn in de software. Voorkennis is niet benodigd, op dag 1 maak je kennis met de software en op dag 2 wordt er dieper ingegaan op de meer geavanceerde eigenschappen.

Je kunt je nu inschrijven voor de training op 6 en 7 september. Meer info + inschrijven.

Vergroot je productiviteit en efficiëntie met Trimble Connect

Wil je jouw productiviteit naar een hoger niveau tillen en de samenwerking binnen jouw Tekla Structures-projecten optimaliseren? Dan is de workshop Trimble Connect voor Tekla Structures geschikt voor jou. De workshop is praktijkgericht met voorbeelden die je helpen om je nieuwe kennis direct toe te passen. Aan bod komen onder andere hoe je in de cloud een samenwerkingsomgeving opzet, communiceren met projectpartners en het gebruik van diverse Tekla Tools.

Schrijf je nu in voor de workshop op 29 september. Meer info + inschrijven.

Neem een kijkje in ons complete cursusaanbod

Van de meeste deelnemers aan de cursussen geldt dat zij binnen twee á drie maanden na de eerste cursusdag sneller werken dan voorheen. Neem eens een kijkje in ons complete cursusaanbod om ook het werkproces binnen jouw bedrijven te verbeteren met de juiste kennis. Bekijk hier het complete opleidingsaanbod. Staat er geen data gepland voor een specifieke cursus die je wil volgen? Dan nemen we na inschrijving zo snel mogelijk contact op om een datum te plannen.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.