Verifi3D is geïntegreerd met Dropbox

Nieuws 01-02-2023 om 11:02 - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Verifi3D is geïntegreerd met Dropbox


Verifi3D van Xinaps is geïntegreerd met Dropbox, het wereldwijde samenwerkingsplatform voor content. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers hun modellen (.rvt- en IFC-bestanden) synchroniseren en openen tussen Verifi3D en Dropbox. Dit gaat allemaal in de browser, waardoor het makkelijker wordt om samen te werken tijdens het bouwen van ontwerpmodellen.

“Dropbox is al tijden de beste oplossing voor teams die willen samenwerken en bestanden willen delen in de cloud. We zijn heel blij dat we onze klanten het gemak en de flexibiliteit kunnen bieden om Verifi3D met Dropbox te integreren”, zegt Shirin Arnold, Industry Lead – Construction bij Dropbox. “De integratie met Verifi3D stelt ons in staat om onze samenwerkingsmogelijkheden te verbeteren en onze gebruikers de mogelijkheid te geven om met BIM-modellen in de cloud in een browser te werken.”

Voordelen integratie

Omdat modellen vanuit verschillende bronnen worden binnengebracht (lokale opslag, desktop, cloud), raken ze al snel niet meer synchroon wanneer er wijzigingen worden aangebracht. Dit levert bedrijfswaarde aan organisaties door informatiesilo’s te doorbreken en modelcontrole te vereenvoudigen.

De modelcoördinatiemogelijkheden stellen verschillende betrokken disciplines in staat om meerdere bestanden te coördineren, samen te voegen en gefedereerde modellen te bekijken. Met de tweerichtingssynchronisatie kunnen gebruikers wijzigingen aanbrengen in hun modellen in Verifi3D of Dropbox en deze wijzigingen automatisch laten weergeven op het andere platform.

“We zijn heel blij met de integratie met Dropbox”, zegt CEO Frank Schuyer van Xinaps. “Teams zullen gemakkelijker kunnen samenwerken aan BIM-modellen, hun modelcontroleproces kunnen stroomlijnen en de kwaliteit van hun gebouwontwerpen overal en altijd in de cloud kunnen verbeteren. De integratie met Dropbox is slechts de eerste stap in onze missie om modelcontrole efficiënter en toegankelijker te maken voor iedereen.”

Bron: Verifi3d


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.