VIOS Bouwgroep wordt onderdeel van elk groep

Nieuws 07-09-2021 om 10:12 - Aannemers en bouwbedrijven


VIOS Bouwgroep wordt onderdeel van elk groep


elk groep neemt het merendeel van de aandelen VIOS Bouwgroep over. De overname is naar verwachting medio oktober rond. Alleen de mededingingsautoriteit moet nog zijn goedkeuring geven. Met deze overname versterken elk groep en VIOS Bouw naar eigen zeggen hun positie op de onderhouds- en renovatiemarkt.

Familiebedrijf VIOS Bouw is sinds 1934 actief in onderhoud en renovatie, met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Houten en Arnhem. Eind vorig jaar zijn Ruud Diks en Aart Verkaik van VIOS Bouwgroep en Roel van Elk, directeur eigenaar van elk groep, met elkaar in contact gekomen. De gezamenlijke visie op de toekomst en rol daarin als professionele partner in onderhoud en renovatie vormden de basis onder het besluit om samen verder door te gaan.

Schaalvergroting

Voor beide partijen is de schaalvergroting een belangrijke meerwaarde van deze overname. Er ontstaat zo naar eigen zeggen meer innovatie- en slagkracht voor het uitvoeren van grotere renovatieprojecten. Met deze overname behoort elk groep tot de top van de Nederlandse onderhouds- en renovatiebedrijven.

Geen gedoe, meer innovatiekracht

“In VIOS Bouw hebben we een bedrijf gevonden dat past bij onze Geen gedoe-filosofie”, zegt Roel van Elk. “We willen de beste zijn in ons werkveld, en onderhoud en renovatie van vastgoed logischer en makkelijker maken. Door het bundelen van de krachten van elk gorep en VIOS Bouw, creëren wij meer innovatiekracht om zo beter in te spelen op de wensen uit de markt.”

“Met overtuiging hebben Ruud Diks en ik gekozen om onderdeel te worden van de elk groep”, aldus Aart Verkaik van VIOS Bouw. “In elk groep vinden wij een partner met een gelijkwaardige visie en kijk op ontwikkelingen in de markt. Met deze overname is de toekomst van VIOS en onze medewerkers verzekerd. Wij kijken uit naar deze nieuwe fase vol mogelijkheden en kansen.”

Bron: elk groep


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.