VSK 2022 van 17 t/m 20 mei in de Jaarbeurs

Event 17-03-2022 om 11:52 - Installatieadviesbureaus - Installatiebedrijven


VSK 2022 van 17 t/m 20 mei in de Jaarbeurs


Installatiebeurs VSK 2022 wordt van 17 tot en met 20 mei georganiseerd in de Jaarbeurs. Het is de beurs over alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is feest, want het is de 25e editie. Er is geen coronatoegangsbewijs nodig om de beurs te bezoeken.

De installatiebranche staat volgens de organisatie midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is daarmee een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Door een bezoek aan VSK blijven installatieprofessionals bij en zijn zij klaar voor de toekomst, op de hoogte van de nieuwste oplossingen in de installatietechniek en beschikken zij over up-to-date vakkennis.

Wat krijgen bezoekers te zien tijdens een dag VSK?

  • Zien is leren en leren is doen. Dus volop demonstraties zelf ervaren en beleven. Hiermee vergroten bezoekers praktische vaardigheden, verhogen zij hun expertise en versterken ze zo hun marktwaarde.
  • Veel aandacht voor informatie en ontwikkelingen binnen het vak.
  • Deskundige antwoorden op vragen, ervaringen delen en contacten verstevigen.
  • Een bezoek aan VSK is ook ‘gewoon leuk’. Een dag uit met collega’s, ontspanning, nieuwe energie en weer vol enthousiasme de volgende dag aan het werk.

Gratis aanmelden

Aanmelden voor VSK 2022 is gratis via deze link.

Bron: VSK 2022


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.