Waarom meedoen aan de Construsoft BIM Awards?

Nieuws 02-05-2023 om 10:28 - Aannemers en bouwbedrijven - Ingenieursbureaus - Opdrachtgevers


Waarom meedoen aan de Construsoft BIM Awards?


Wil jij alle mensen die aan een project meewerken in het zonnetje zetten? Projecten delen met de wereld waar je trots op bent? Of laten zien wat je in huis hebt richting toekomstige opdrachtgevers? Dan vormen de Construsoft BIM Awards hét podium voor jou!

De Construsoft BIM Awards is een wedstrijd exclusief voor gebruikers van de modelleersoftware Tekla Structures, waar veel onderaannemers mee werken. Daarmee is het een ideaal podium om mooie projecten te delen waar jullie samen mee bezig zijn.

In dit artikel leggen deelnemers van vorig jaar én de vakjury je uit waarom ook jij een BIM-project zou moet indienen. Dat kan nog tot 18 mei a.s., dus stuur je project(en) snel in!


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.