Walraven goes BIM!

Nieuws 05-02-2019 om 11:47 - Toeleveranciers


Walraven goes BIM!


De wereld verandert en Walraven verandert mee. Wij presenteren dan ook graag onze BIM bibliotheek!

Hier kunt u verschillende productfamilies downloaden. Wij werken er hard aan om onze bibliotheek zo snel mogelijk zo compleet mogelijk te krijgen. Mocht u een familie of model nodig hebben en u kunt dit niet vinden, neem dan gerust even contact met ons op.

Wij zijn gemotiveerd om continu te verbeteren. Mocht u feedback hebben op onze BIM bibliotheek of specifieke families, dan vernemen wij dit graag.  U kunt dit aangeven door ons een e-mail te sturen (info.nl@walraven.com) of door te telefoneren naar 0297 – 233 000.


Walraven

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Joost van Liempt

Adres:
Industrieweg 5, 3641 RK Mijdrecht, Nederland

Telefoon:
0297 23 30 00

Over Walraven:
Walraven werd opgericht in 1942. Onze oprichter, de overgrootvader van onze huidige CEO, was een uitvinder met een passie voor eenvoudige en slimme oplossingen. En nu, meer dan 75 jaar later, zijn we een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche en nog steeds gedreven om simpele, maar slimme productsystemen te ontwikkelen. Met ons brede productassortiment en onze jarenlange expertise kunnen we complete oplossingen bieden voor ieder project, hoe groot of complex ook. Onze producten zijn klein ten opzichte van de potentiële grote projecten waar ze in worden gebruikt. Maar het zijn de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken. Doordat ze goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn onze productsystemen zowel tijdbesparend als duurzaam en maken ze het leven van installateurs over het algemeen een stuk makkelijker en effectiever.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.