Wareco, Primum en Compositie 5 stedenbouw per 1 november verder als Aveco de Bondt

Nieuws 15-09-2021 om 9:19 - Ingenieursbureaus - Innovatie en duurzaamheid


Wareco, Primum en Compositie 5 stedenbouw per 1 november verder als Aveco de Bondt


Per 1 november gaan Wareco, Primum en Compositie 5 stedenbouw als één bedrijf verder onder de naam Aveco de Bondt. Op die datum worden ook het nieuwe logo en huisstijl geïntroduceerd.

De missie van het bedrijf is een leefomgeving te creëren met respect voor het ecosysteem: water, land, lucht en de mens. Dit doen zij naar eigen zeggen door het verbinden van kennisgebieden, opgaven, mensen en organisaties.

Duurzaamheidsopgave

De duurzaamheidsopgave in Nederland blijft groeien en is al lang geen randzaak meer, stelt Aveco. Duurzaamheid wordt steeds sterker verweven in ruimtelijke projecten. Door het bundelen van de krachten en complementaire diensten kan het bedrijf, samen met klanten en partners, haalbare oplossingen creëren voor de groeiende ecologische en maatschappelijke opgaven rond bijvoorbeeld biodiversiteit, klimaat, water en ruimte. Aveco gelooft dat zij dit beter, effectiever en eenduidiger kunnen realiseren vanuit één sterk merk.

Bron: Aveco de Bondt


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.