Webinar 25 oktober | Nieuwe functionaliteiten in Trimble Connect

Event 18-10-2022 om 10:55 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Onderwijs en opleidingen


Webinar 25 oktober | Nieuwe functionaliteiten in Trimble Connect


Benieuwd naar de mogelijkheden van Trimble Connect? In de afgelopen tijd zijn er weer een aantal nieuwe functionaliteiten in het cloudplatform toegevoegd. Denk hierbij aan het gebruiken van BCF-topics en het vergelijken van modellen. Tijdens dit webinar komen deze en meer functionaliteiten aan de orde. Interessant voor u als gebruiker van Trimble Connect, maar zeker ook als u eraan zit te denken om in de toekomst gebruik te gaan maken van het cloudplatform.

BCF-topics (bèta-versie)

BIM Collaboration Format (BCF) is een internationaal, open bestandsformaat om issues in een BIM-model te communiceren tussen partijen. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld clashes, views en opmerkingen te communiceren tussen projectdeelnemers en stakeholders. Hoewel Trimble Connect als platform al uitgebreide eigenschappen bezit voor open samenwerking tijdens bouwprojecten, werkte het platform tot dusver met een eigen functionaliteit voor issuemanagement. Om nu ook te voldoen aan de internationale standaard is dat nu uitgebreid met de mogelijkheid om via het BCF-formaat te communiceren.

‘Zoek de verschillen’

Door modellen te vergelijken gaat Trimble Connect eigenlijk op zoek naar de verschillen tussen twee versies van een model. Op deze manier kan inzichtelijk worden gemaakt wat er gewijzigd of toegevoegd is aan een model.

Ontdek nog meer tijdens het webinar

Naast de nieuwe BCF-functionaliteit en de mogelijkheid om verschillen tussen modellen weer te geven is er nog meer nieuw in Trimble Connect! Ontdek het tijdens het webinar op dinsdag 25 oktober om 15:30 uur.

Schrijf u nu in via het formulier op de betreffende pagina.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.