Webinar Archicad voor startende architecten

Event 27-09-2021 om 15:28 - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Webinar Archicad voor startende architecten


Op 19 oktober organiseert KUBUS een webinar een webinar om beginnende architecten te ondersteunen met de keuze voor de juiste modelleersoftware.

Als architect weet jij natuurlijk als geen ander dat het kiezen van de juiste modelleersoftware erg belangrijk is. Daarom zoomen we in dit webinar in op de mogelijke uitdagingen voor startende architecten en hoe Archicad hierbij kan helpen. Want zeg nou zelf, goede modelleersoftware is voor een architect onmisbaar. In ongeveer 30 minuten ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden die Archicad jou biedt, en dus ook weer een stap dichterbij het maken van de juiste keuze.

Uitdagingen die aan bod komen:

  • Je wilt zoveel mogelijk kwalitatief hoogstaande ontwerpen realiseren in zo min mogelijk tijd
  • Je hebt nog weinig praktijkervaring met BIM/3D modelleren
  • Je hebt geen/weinig collega’s om hulp aan te vragen
  • Je hebt nog niet zoveel budget om BIM-software aan te schaffen

Benieuwd of Archicad hét juiste BIM-softwarepakket is voor jou als startende architect? Meld je dan nu aan voor dit gratis webinar via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lonneke van de Ven

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®,’s werelds eerste cloud based BIM issuemanagementsysteem op basis van openBIM formaten, met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven (NL), Amsterdam (NL), Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 80.000 gebruikers in de bouw.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.