Webinar Archicad voor startende architecten

Event 27-09-2021 om 15:28 - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Webinar Archicad voor startende architecten


Op 19 oktober organiseert KUBUS een webinar een webinar om beginnende architecten te ondersteunen met de keuze voor de juiste modelleersoftware.

Als architect weet jij natuurlijk als geen ander dat het kiezen van de juiste modelleersoftware erg belangrijk is. Daarom zoomen we in dit webinar in op de mogelijke uitdagingen voor startende architecten en hoe Archicad hierbij kan helpen. Want zeg nou zelf, goede modelleersoftware is voor een architect onmisbaar. In ongeveer 30 minuten ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden die Archicad jou biedt, en dus ook weer een stap dichterbij het maken van de juiste keuze.

Uitdagingen die aan bod komen:

  • Je wilt zoveel mogelijk kwalitatief hoogstaande ontwerpen realiseren in zo min mogelijk tijd
  • Je hebt nog weinig praktijkervaring met BIM/3D modelleren
  • Je hebt geen/weinig collega’s om hulp aan te vragen
  • Je hebt nog niet zoveel budget om BIM-software aan te schaffen

Benieuwd of Archicad hét juiste BIM-softwarepakket is voor jou als startende architect? Meld je dan nu aan voor dit gratis webinar via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lean Vervoort-Vergeldt

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.