Webinar ‘Autodesk Vault 2024’ van ICN Solutions op 13 juli

Event 15-06-2023 om 9:39 - Softwareleveranciers


Webinar ‘Autodesk Vault 2024’ van ICN Solutions op 13 juli


ICN Solutions organiseert 13 juli een webinar over de nieuwe versie van Autodesk Vault. Volgens ICN bevat deze versie vele nieuwe functies en verbeteringen, die tijdens de webinar gedemonstreerd zullen worden.

Gebruikers kunnen in Vault 2024 nu onder andere automatisch DXF- en STEP-bestanden publiceren en beheren, een peer review-controle configureren en gebruikmaken van de nieuwe Copy Folder-functionaliteit, meldt ICN. De webinar start 16:00 en zal een uur duren. Aanmelden is mogelijk via onderstaande link.

Bron: ICN Solutions


Autodesk

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Sander Lijbers

Adres:
Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol, Nederland

Telefoon:
020 262 23 11

Over Autodesk:
Autodesk maakt software voor mensen die dingen maken. Als je ooit in een krachtige auto hebt gereden, een torenhoge wolkenkrabber hebt bewonderd, een smartphone hebt gebruikt of een geweldige film hebt bekeken, is de kans groot dat je hebt meegemaakt wat miljoenen Autodesk-klanten met onze software doen. Autodesk geeft u de mogelijkheid om alles te maken. Meer dan 100 miljoen mensen gebruiken Autodesk-software zoals AutoCAD, Revit, Maya, 3ds Max, Fusion 360, SketchBook en meer om hun creativiteit te ontsluiten en belangrijke ontwerp-, zakelijke en ecologische uitdagingen op te lossen. Onze software draait op zowel pc's als mobiele apparaten en maakt gebruik van de oneindige rekenkracht van de cloud om teams over de hele wereld te helpen samen te werken, hun ideeën in 3D te ontwerpen, te simuleren en te fabriceren.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.